Vattenfall

Ontdek alle aanbiedingen en acties van Vattenfall.

Vattenfall acties met cadeaus

Een van de bekendste energieleveranciers van dit moment is NUON-Vattenfall. U zult NUON-Vattenfall wellicht kennen van commercials op de televisie op radio waarbij u gegarandeerd 100% groene stroom ontvangt. Dit is inderdaad de slogan van deze energie aanbieder. De energieleverancier is onderdeel van het grotere energiebedrijf Vattenfall dat in handen is van de Zweedse staat. Het doel van deze energie aanbieder is om stroom te leveren aan hun klanten op een zo milieuvriendelijke, groene en duurzame manier. Daarnaast staat NUON ook bekend als een van de goedkoopste energieleveranciers.

Als een van de enige energiebedrijven doet NUON mee aan het MVO plan. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Deze energieleverancier werkt hier aan mee door groene energie te leveren aan hun klanten die ook echt groen is. Door middel van het hanteren van lage prijzen voor groene energie weet deze energieleverancier veel klanten te voorzien van 100% groene en duurzame energie. Als klant van NUON ontvangt u elk jaar een rapport waarin precies vermeld staat hoe uw stroom is opgewekt, op deze manier kan NUON garanderen dat u alleen groene energie ontvang.

NUON is al sinds 1995 actief als energiebedrijf. Al vanaf het begin was deze energieleverancier een van de grootste bedrijven op de energiemarkt. NUON is ontstaan uit verschillende regionale energiebedrijven die al actief waren in Nederland waardoor het meteen vanaf het begin een goede naam kreeg. Deze goede naam hebben ze tot op heden nog steeds weten te behouden door mee te gaan met hun tijd en goede service te verlenen aan hun klanten. Daarnaast staat deze energie leverancier ook bekend als zeer betaalbaar. Na enkele jaren actief te zijn geweest in Nederland is het bedrijf ook op de Belgische energiemarkt actief geworden waardoor NUON naast Nederlandse klanten ook veel Belgische klanten voorziet van groene stroom. Sinds 2009 heeft NUON een nauwe samenwerking met Alliander die zorg draagt voor het energienet van de energieaanbieder. Op deze manier kunnen ze zich beter focussen op het leveren van duurzame energie aan hun klanten.

Doordat Vattenfall een van de grootste energieleveranciers is op dit moment ziet het bedrijf zelf ook in dat ze grote verantwoordelijkheid dragen voor het milieu. Mede door het verantwoordelijkheidsgevoel richt NUON zich steeds meer op het produceren van groene stroom.

Scroll naar top