Oxxio

Ontdek alle aanbiedingen en acties van Oxxio.

Oxxio acties

Oxxio AanbiedingenEen andere energieleverancier die pas sinds korte tijd op de energiemarkt actief is en toch al veel klanten heeft overtuigd voor deze maatschappij te kiezen is Oxxio. Oxxio is ontstaan uit drie verschillende energieleveranciers zijn samengevoegd. Sinds enkele jaren is Oxxio in handen van de grotere energieaanbieder Eneco die uitsluitend groene energie levert.

De energieleverancier laat zien dat groene energie niet meteen duurder hoeft te zijn dan de normale grijze energie, door middel van gunstige prijzen weet deze energieleverancier dagelijks veel mensen te overtuigen om voor Oxxio te kiezen. Naast het leveren van stroom richt deze leverancier zich ook op het leveren van gas, het bedrijf levert ook uitsluitend duurzaam gas. Veel mensen denken dat groene, duurzame energie een stuk duurder is dan de normale grijze energie en blijven daardoor gebruik maken van grijze energie. Oxxio laat deze mensen inzien dat groene energie helemaal niet duurder hoeft te zijn en in sommige gevallen zelfs goedkoper kan zijn voor de consument. Daarnaast laat deze energie aanbieder duidelijk zien welke gevolgen het gebruik van grijze energie op lange termijn heeft. Op deze manier weet Oxxio veel mensen te overtuigen over te stappen op groene energie. Oxxio kan zo goedkoop leveren doordat ze de stroom heel goedkoop in kunnen kopen, door middel van windmolenparken kan deze leverancier veel groene energie opwekken waarmee veel klanten voorzien kunnen worden van stroom. Deze energieleverancier helpt de consument niet alleen met het leveren van goedkope stroom, ook helpt deze aanbieder consument met het besparen op het gebruik van energie door middel van het geven van besparingstips. Oxxio probeert zijn producten en diensten aan te passen op de wensen van de klant zelf, hierdoor is ze een flexibele leverancier die constant in beweging is.

De energie van Oxxio is niet alleen goed voor de portemonnee, het is ook goed voor het milieu. Het gebruik van grijze energie is het op de lange termijn namelijk veel gevolgen voor het milieu terwijl het gebruik van groene energie heel weinig en vaak zelfs helemaal geen gevolgen heeft voor het milieu. Iedereen heeft energie nodig om goed te kunnen leven, wat zou er nou mooier zijn dan dat iedereen kan genieten van goedkope energie die geen schade aan het milieu aanbrengt? Het antwoord op deze vraag is Oxxio.

Scroll naar top