Energie acties met korting

Hoge kortingen en cashbacks in een overzicht

Overstappen naar een andere energieleverancier loont. Dat is de afgelopen jaren welk gebleken. Wellicht zie je een leverancier waar de stroom goedkoper is en waar je dus minder geld kwijt bent. Naast dat je door het overstappen van energieleverancier profiteert van nieuwe actietarieven voor stroom en gas, profiteer je ook van leuke welkom cadeaus.

Sommige mensen kiezen voor een cadeau maar er zijn ook heel veel consumenten die het liefst voor korting gaan. Op die manier bespaar je namelijk ontzettend veel geld op je energiecontract en dat merk je uiteraard goed aan je vaste lasten. Wij hebben alle acties van leveranciers verzameld waarbij je korting krijgt op je energiecontract. Scroll op je gemakje tussen alle aanbiedingen door en het laat het vele werk van het verzamelen en ordenen van de aanbiedingen met een gerust hart aan ons over!

Iedereen houdt van korting

Want laten we eerlijk zijn: iedereen is natuurlijk dol op korting. Of het nu om een product bij de supermarkt gaat of om je energiecontract dat je voor een jaar afsluit: als het goedkoper kan, doen we dat ook. En de kortingen die je krijgt bij het afsluiten van een nieuw contract of wanneer je overstapt, kunnen behoorlijk oplopen. Bij sommige aanbieders is dat zelfs meer dan 200 euro. En dat voel je natuurlijk ontzettend goed in je portemonnee omdat je op die wijze ontzettend veel bespaart op het bedrag dat je anders jaarlijks moet betalen aan de energiemaatschappij. De energieleveranciers kiezen grofweg voor twee methoden om deze korting toe te passen. Sommigen storten het kortingsbedrag direct op je rekening zodra je een contract bij ze afsluit. Bij andere leveranciers wordt het verrekend als je de jaarrekening moet betalen. In beide gevallen profiteer je uiteraard volop van de geboden korting.

Mis geen enkele kortingsactie!

Omdat er echter zoveel verschillende aanbieders van energie zijn, is het best lastig om alle acties bij te houden. En de kortingen die worden gegeven kunnen ontzettend uiteen lopen. Dat kan bij twee verschillende leveranciers zomaar honderd euro schelen op een jaar. Het zou natuurlijk zonde zijn dat je een geweldige kans mist doordat je geen tijd hebt om continu bij de verschillende leveranciers te kijken welke kortingsacties ze hebben. Daar kunnen wij je gelukkig mee van dienst zijn. Wij houden namelijk alle acties in de gaten en verzamelen die voor jou op één pagina. Door naar onze website te surfen kun je dus direct zien van welke kortingsacties je op dit moment kunt profiteren wanneer je overstapt. Wij zorgen ervoor dat alles overzichtelijk en eenvoudig te zien is op onze website zodat je het met elkaar kunt vergelijken en de voor jou beste keuze kunt maken. Vervolgens kun je ook nog eens de details van iedere kortingsactie zien en wanneer je overtuigd bent direct overstappen! Vergeet dus vooral niet om regelmatig een kijkje op onze website te nemen om te zien of er een leuke kortingsactie voor je tussen zit.

Scroll naar boven