Energie met kado's

Alle kado's in bij een nieuw energiecontract in 1 overzicht

Iedereen krijgt graag kados. Je zou immers wel gek zijn als je iets dat je gratis krijgt zou afslaan. Wanneer je vandaag de dag een energiecontract afsluit, is de kans heel groot dat je daarbij een kado krijgt. Welk kado dat is, hangt natuurlijk af van de energieleverancier die je kiest. Er worden in ieder geval ongelooflijk veel acties georganiseerd door de diverse aanbieders waardoor je eigenlijk zelf kunt kiezen welk kado je graag krijgt bij een nieuwe energiecontract. Er zijn zelfs zoveel acties en aanbiedingen dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Gelukkig helpen wij je daarmee. We verzamelen op deze pagina namelijk alle energieaanbiedingen die op dit moment. Daar profiteer jij dubbel van. Allereerst is het op die manier heel eenvoudig om de aanbiedingen van de verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken. Daarnaast kun je ook direct zien welke kados er allemaal beschikbaar zijn en wat het beste bij jou past!

Waarom krijg je een kado?

Natuurlijk vermoeden veel mensen dat er een addertje onder het gras zit. Waarom zou je immers zomaar kados weggeven aan nieuwe klanten? Toch is dat bij energieleveranciers het geval. De reden waarom is eigenlijk heel eenvoudig. In Nederland zijn we behoorlijk gemakzuchtig en stappen we daarom niet zo snel over naar een andere leverancier. Om je toch te verleiden over te stappen, doen deze aanbieders er alles aan om je over te halen. En kados geven bij overstappen of bij het afsluiten van een nieuw contract blijkt ontzettend goed te werken. Sinds de verschillende energieleveranciers dit doen, stappen er namelijk veel meer mensen over.

Talloze kados

Het leuke is dat er ontzettend veel verschillende kados te krijgen zijn bij de diverse energieleveranciers. Sommigen geven bijvoorbeeld een voetbalshirt weg van je favoriete club. Bij andere krijg je zelfs een tablet of een iPad. Of wat dacht je van een kadokaart met een behoorlijke waarde die je kunt besteden bij grote winkels als MediaMarkt of Bol.com? Helaas is het wel veel werk om naar de websites van al deze leveranciers te gaan en de talloze acties en aanbiedingen in de gaten te houden. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Dat doen wij namelijk voor je! Op deze pagina laten we alle acties zien waar je op dit moment gebruik van kunt maken. Je ziet dus direct welke kados je kunt krijgen als je overstapt of een nieuw contract afsluit. Op die manier kun je snel en overzichtelijk zien of er een leuk kado voor jou tussen zit. Daarna kan je vanzelfsprekend ook direct online overstappen. Het is allemaal binnen de kortste keren geregeld.

Wij doen het werk

Het enige wat je dus moet doen is regelmatig een kijkje op onze website nemen. Wij doen het vuile werk voor je en zorgen ervoor dat alles ook actueel blijft. Wanneer een actie verlopen is, halen we die dus zo snel mogelijk van onze website af en we houden ook voortdurend in de gaten of er nieuwe acties worden georganiseerd. Die zetten we vanzelfsprekend zo snel mogelijk op onze website zodat je ook het nieuwe kado mee kan nemen in je overweging.

Scroll naar boven