E.ON acties van oktober 2020

€170,- korting op je jaarrekening bij 1 jarig Eneco Energie
  • 1 jarig contract, €170,- korting op je jaarrekening
  • Gemakkelijk online overstappen
  • 100% Groene stroom
€170,- korting op je jaarrekening bij 1 jarig Eneco Energie
E.ON

E.ON

Iedereen in Nederland zal het bedrijf E.ON wel kennen, ze zijn namelijk regelmatig te horen en te zien in commercials op de televisie en op de radio. E.ON is een van de grootste energieleveranciers van gas en elektriciteit. Naast Nederland is het bedrijf actief is nog twaalf verschillende landen in heel Europa. Het energiebedrijf wekt zijn energie op in het land waar ze het verkopen, de energie die ze in Nederland verkopen wordt dus ook in Nederland opgewekt.

Omdat E.ON in heel Europa actief is met de verkoop van stroom en gas hebben ze veel verantwoordelijk voor het milieu, daarom richt het bedrijf zich te laatste jaren steeds meer op het produceren van duurzame, maar ook zeer betaalbare energie. Het energiebedrijf wil in de aankomende jaren het opwekken van groene energie nog meer verbeteren zodat nog veel meer klanten voorzien kunnen worden van groene stroom. Op de begroting van E.ON staat een post van 63 miljard voor de ontwikkelingen van betere duurzame technieken om energie op te wekken. Door continu betere technieken te zoeken voor het opwekken van duurzame energie probeert het energiebedrijf ver voor te blijven op de concurrentie.

De kracht van E.ON zit hem in haar eerlijkheid richting de klanten. Zo zal E.ON nooit stilzwijgend een energiecontract van een klant verlengen, ze wijst haar klanten altijd duidelijk op de mogelijkheden bij het verlengen of opzeggen van het contract. Mede door de goede service en de lage prijzen kiezen dagelijks honderden mensen voor E.ON als energieleverancier.