Budgetenergie

Ontdek alle aanbiedingen en acties van Budgetenergie.

Budgetenergie aanbiedingen

Zoals de naam al zegt kunt u voor een klein bedrag maandelijks uw stroom afnemen bij BudgetEnergie. Deze energie leverancier staat bekend als een van de beste online energieleveranciers. De aanbieder heeft verschillende energiepakketten die zowel geschikt zijn voor consumenten, kleine ondernemingen maar ook grote bedrijven. De prijzen voor de energie zijn vast, deze zullen dus ook niet snel veranderen. Op deze manier kan BudgetEnergie lage prijzen garanderen aan haar klanten. Deze energie aanbieder kan zo goedkoper leveren, omdat ze uitsluitend online werken. Zo kunt u BudgetEnergie bij voorkeur alleen per e-mail benaderen. Dat de leverancier alleen online werkt doet niets af aan de kwaliteit van de service die u krijgt bij deze energie aanbieder, de klantenservice bestaat uit enthousiaste medewerkers die elke vragen bijna meteen kunnen beantwoorden voor u.

BudgetEnergie levert alleen maar groene stroom, het is dus niet mogelijk om een abonnement met grijze energie af te sluiten bij deze energie aanbieder. Daarnaast is BudgetEnergie ook een aanbieder van CO2-gecompenseerd gas. Ondanks dat het een redelijk nieuw bedrijf is heeft deze aanbieder in korte tijd veel klanten voor zich weten te vinden. De lage prijzen in combinatie met de goede en snelle service zorgt ervoor dat dagelijks veel mensen voor BudgetEnergie kiezen al s energieleverancier. Voor deze aanbieder is het belang van de consument ook heel belangrijk, zo geeft BudgetEnergie regelmatig (persoonlijk) advies hoe u uw stroomgebruik kunt verlagen. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energiekosten.

Deze Energieleverancier heeft verschillende contracten, zo kunt u ervoor kiezen om een contract voor één jaar of een contract voor drie jaar af te sluiten. In deze gevallen kunt u na één of drie jaar overstappen naar een andere energieleverancier. Op deze manier kunt u gedurende een jaar of gedurende drie jaar genieten van de vooraf vaste lage prijzen.

Scroll naar top